Halil'i izlerken, Kerem'i keşfettiler!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da parlayan yıldız Kerem Aktürkoğlu, her geçen gün üzerine koymaya devam ediyor. Son haftalarda frikikten ve ceza sahası dışından bulduğu gollerle hücum repertuarına yenilerini ekleyen 23 yaşındaki oyuncu Premier Lig ekiplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da, sezonun yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Almanya ve Fransa'dan sonra milli yıldızı İngiliz takımlarının da ilgisini çeken Kerem'in oldukça tanıdık bir kulüp istiyor. Galatasaray'ın sezon başında Halil Dervişoğlu için sürekli olarak görüştüğü Brentford kulübü, kiralık gönderdiği oyuncusunu takip ederken Kerem'in peşine düştü. 

Galatasaray'da bu sezon 9 gol - 6 asistlik performansla dikkatleri çeken ve milli takımın da önemli isimlerinden birisi olan Kerem'i takip eden İngiliz ekibinin scoutları, verdiği rapor doğrultusunda yönetimi de harekete geçirdi. Brentford'lu idarecilerin Kerem'le ilgili olarak Halil Dervişoğlu'ndan bilgi aldıkları öğrenildi. Halil, çok iyi anlaştığı Kerem ile ilgili olarak olumlu referans verirken Premier Lig ekibinin sezon sonunda Kerem için teklif yapması bekleniyor. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0