Gomis yüksek teklifleri geri çevirmiş!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis, transfer sürecine ilişkin olarak Fransız medyasına açıklamalarda bulundu. Bir çok teklif aldığını ancak Galatasaray'da yarım kalan hikayesini bitirmek için teklifi kabul ettiğini belirten yıldız golcü, 3.5 yıl aradan sonra Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. 

Fransız basınına konuşan Gomis, kış transfer penceresinde yaşananlara içtenlikle yanıt vererek, "Loic Perrin'den (Sportif direktör) Saint-Etienne'e geri dönmemi isteyen bir telefon da dahil olmak üzere birçok teklif aldım. Saint-Etienne'de 10 yıl oynadıktan sonra durumları içimi burkuyor. Bana birçok şey katan bir kulüp. Reims kulübünden de özel bir teklif aldım. Genç takımdan sorumlu olmamı istedikleri güzel bir proje sundular fakat Galatasaray'da bitirmem gereken bir hikayem vardı." dedi.

Haberin devamında Saint-Etienne'nin, ara transfer döneminde Gomis için dolgun bir teklifte bulunduğu ancak Fransız yıldızın tercihinin Galatasaray olduğu kaydedildi.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0