Gomis liderliği üstleniyor!

Galatasaray'da çıktığı ilk maçını pas geçmesine karşın Göztepe deplasmanında 2 gol kaydederek galibiyette başrol oynayan Bafetimbi Gomis geldiği günden beri adeta profesyonellik dersleri veriyor. İstanbul'a döndüğünde yanında 3 kişilik ekibini de getiren Fransız yıldız, soyunma odasında da liderlik rolünü üstlendi. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; 3.5 yılın ardından Galatasaray'a dönen Bafetimbi Gomis kelimenin tam anlamıyla bıraktığı yerden devam etti. Kritik golleriyle Aslan'a zorlu Göztepe deplasmanında hayat veren Fransız golcü takım arkadaşlarına da kendisini hemen kabul ettirdi. 3 kişilik özel ekibiyle Florya'ya dönen Gomis, yanından ayırmadığı antrenör - fizyoterapist ve aşçısıyla özel bir program uyguluyor. Kendisine saha dışında çok iyi bakan tecrübeli forvet, 36 yaşını devirse de ekstra çalışmaları sayesinde gücünü korumasını bildi. Torrent'in gelişiyle kaptanlardan Arda Turan geri plana çekilirken, liderlik rolüne takımı yemeğe götüren Gomis soyundu. Kaptan Muslera ile hareket eden Gomis farkını gösterdi ve Göztepe deplasmanında Aslan'ı ipten aldı.

Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Haftalar sonra Göztepe deplasmanında galibiyetle tanışan Galatasaray'da yönetim eleştiri oklarının hedefinde.. Bafetimbi Gomis'in iki golle döndüğü Galatasaray kariyerinde Domenec Torrent de ilk galibiyetini aldı! Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0