Galibiyete rağmen Torrent'ten uyarı!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, deplasmanda oynadığı Göztepe maçında aldığı galibiyetle ligde yeni bir sayfa açtı. Uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan ve bununla birlikte 13. sıraya yerleşerek rahat bir nefes alan sarı-kırmızılı takımda, yüzler artık gülüyor. Mücadeleden memnun kalan Torrent oyuncularını kutlarken, önlerinde zorlu bir yol olduklarına yönelik de uyarmayı ihmal etmedi.

Fotomaç'ın haberine göre, bu durum herkesin moralini yerine getirirken İspanyol çalıştırıcı, karşılaşma sonrasında oyuncularını ortaya koydukları mücadele nedeniyle özel olarak kutladı. Göztepe karşısında önemli hatalar yaptıklarını ve bunları düzeltmeleri gerektiğini ifade eden Domenec Torrent, "Her şey yeni başlıyor. Önümüzde 3 kritik maç daha var" diyerek fikstürün zorluğuna da işaret etti. Galatasaray 27. Haftada son dönemde sıkça karşı karşıya geldiği Çaykur Rize'yi konuk edecek. Konya deplasmanının ardından da Nef Stadı'nda Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Torrent, "Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Haftalar sonra Göztepe deplasmanında galibiyetle tanışan Galatasaray'da yönetim eleştiri oklarının hedefinde.. Bafetimbi Gomis'in iki golle döndüğü Galatasaray kariyerinde Domenec Torrent de ilk galibiyetini aldı! Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0