Efe Güven: Final oynayacağız!


Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde erteleme maçında 16. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında başantrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu. 

Başantrenörümüz Efe Güven, eksiklere rağmen üstün bir mücadeleyle maçı kazandıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli bir galibiyet. Bu kadar eksikle can çekiştiğimiz bir dönemde yokluk içerisinde varlık göstermeye çalıştığımız bir zamanda değerli bir rakibi kendi evimizde yenmek bizim için büyük mutluluk. Maçı kazandığımız için çok mutluyum. Play-off’ta iyi bir yer kapmaya çalışıyoruz. Bunu söylemek çok üzücü. Alışkın olmadığımız bir noktadayız. İnşallah sezon sonuna kadar iyi bir noktaya gelip daha önce söylediğim gibi final oynayacağız.” şeklinde konuştu. 

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇👇

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0