Transferlerin maaşları açıklandı!

Bu sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de transferlerin finansal detaylarını KAP'a bildirmeyen Galatasaray'da başkan Burak Elmas, kulüp üyeleriyle yaptığı bilgilendirme toplantısında ara transferde gerçekleştirilen transferlerin maaşlarını açıkladı. 

Başkan Elmas, bugün yaklaşık 1000 üyenin katıldığı dijital toplantıda ara transfer döneminde kadroya katılan oyunculara verilecek maaşları açıkladı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray ara transfer döneminde bonservisi elinde olan Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya ile sözleşme imzalarken; Erick Pulgar ve Inaki Pena için kulüplerine herhangi bir kiralama bedeli ödememişti. Başkan Elmas'ın yaptığı açıklamaya göre yeni transferlerin maaşları da şu şekilde..

Inaki Pena - 375bin Euro
Erick Pulgar - 750bin Euro
Semih Kaya - 4 milyon TL
Bafetimbi Gomis - 750bin Euro / 1 milyon 750bin Euro

Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Haftalar sonra Göztepe deplasmanında galibiyetle tanışan Galatasaray'da yönetim eleştiri oklarının hedefinde.. Bafetimbi Gomis'in iki golle döndüğü Galatasaray kariyerinde Domenec Torrent de ilk galibiyetini aldı! Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0