Iordanescu'dan çarpıcı Morutan açıklaması!

FCSB'nin eski teknik direktörü Edi Iordanescu geçtiğimiz günlerde Romanya milli takımının başına geçerken, sezon başında takımdan ayrılan Olimpiu Morutan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Romanya'da yayın yapan Telekom Sport'a yaptığı açıklamada Iordanescu, oyuncusunun bir çok eksik noktasının olduğunu belirtirken Galatasaray'a gitmeden önce kendisiyle çalışmak istediğini ancak bunun gerçekleşmediğini ifade etti.

Iordanescu yaptığı açıklamada "FCSB ile sözleşme imzaladığım hafta Morutan takımdan ayrıldı. Onun ve kulüp için iyi bir teklifti. Teklifi öğrenince odama geldi ve konuşup ayrıldık. Eğer onunla 6 ay çalışma fırsatım olsaydı yıl sonunda Galatasaray'a çok daha hazırlıklı gider ve şu anda yaşadığı süreçleri yaşamazdı. Kamuoyuna yansıdığı gibi hiçbir şüphe olmazdı. Hâlâ üzerinde çalışması gereken çok şey vardı. Zihniyeti, disiplini, futbol dışı hayatı, devamlılığı, kişiliği, ruhu.. Bu hamleye hazır değildi ama yeteneği sayesinde ayrıldı." ifadelerini kullandı.

43 yaşındaki Rumen teknik adam 18 Ağustos 2021'de FCSB'nin başına geçerken, Olimpiu Morutan sadece 3 gün sonra Galatasaray'a imza atmıştı. Iordanescu aradan geçen kısa sürenin ardından Ocak 2022'de ise Romanya milli takımının başına geçti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0