Kupaya veda ediyoruz!

Türkiye Kupası'nın yarı finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Galatasaray NEF, sahadan 64-49'luk skorla mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti. İki takım taraftarlarının yarı yarıya olduğu salonda mücadelenin 3. çeyreğinde küfürlü tezahürat nedeniyle maçın hakemleri salonun boşaltılmasını isterken; karşılaşma sonunda Dee Bost oyundan ihraç edildi. 

Galatasaray NEF yarı final müsabakasında Dee Bost, Rıdvan Öncel, DeVaughn Akoon-Purcell, Kerry Blackshear ve Ege Arar beşiyle başladığımız mücadelede karşılıklı sayılarla başa baş geçem ilk çeyreğin yarı dilimlik bölümü 12-9 Fenerbahçe üstünlüğüyle geçildi. Moladan 4-0’lık seriyle dönen takımımız Melo’nun benç katkısıyla rakip hücumlara karşılık verdi. ilk çeyreği 20-18 geride kapadık. İkinci çeyrek düşük tempo ile başlarken 24-20 Fenerbahçe üstünlüğüyle molaya gidildi. Farkın açılmaya yüz tuttuğu çeyrek ortasında Melo ve Blackshear devreye girerek skoru 30-26’ya getirdi. Hücumda istediği ritmi yakalayamayan Galatasaray Nef, devreye 36-31 geride gitti. 

İkinci yarıya Melo’nun sayılarıyla 4-0’la başlayan ve çeyreğin yarısına kadar rakibe sayı attırmayan takımımız, 04:39’daki molaya 39-35 geride gitti. 3. çeyrekte Fenerbahçe Beko, skoru 46-37 yaptıktan sonra dördüncü anons yapıldı ve maçın devam etmesi için seyircilerin çıkması beklendi. Son çeyreğe karşılıklı sayılarla 48-39 Fenerbahçe önde gitti. Son çeyreğin başında farkı çift hanelere çıkaran rakip takım, skor avantajını maç sonuna kadar koruyarak mücadeleyi 64-49’luk skorla kazandı.

David Kravish'in yabancı oyuncu tercihi nedeniyle maç kadrosunda yer almadığı karşılaşmada yeni transferimiz Maurice Ndour maç kadrosunda yer aldı. Galatasaray NEF adına en skorer isim 16 sayı üreten Melo Trimble olurken, Kerry Blackshear de 12 sayı ile maçı tamamladı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0