Morutan hakkında Becali'den açıklama!

FCSB Başkanı Gigi Becali, sezon başında Galatasaray'a transfer olan Olimpiu Morutan'ın bonservisi için ilk taksitin ödendiğini açıkladı. Becali, Rumen futbolcudan toplamda ne kadar bonservis geliri elde edeceklerine de değindi.

Romanya'da yayın yapan Pro X'e konuşan FCSB başkanı Gigi Becali, Morutan'ın transferinden ne kadar bonservis geliri elde edecekleri ile ilgili olarak, "FIFA'ya gideceğimizi söylediğim için ilk taksit olan 700 bin Euro'yu Aralık'ta aldık. Morutan 15 maça çıktığı için bize 500 bin daha vermeleri gerekiyor ve Mart-Nisan arası ise 650 bin daha vermeleri gerekiyor. Yani toplamda 4.7 milyon Euro alacağız." sözlerini söyledi.

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Morutan, ligin ilk bölümünde ligde 19 maçta 3 gol - 3 asistlik performans sergilerken UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında 6 maçta 1 asistlik katkı sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0