Oğulcan Çağlayan için sürpriz iddia!

Sezon başında Galatasaray ve Çaykur Rizespor'u karşı karşıya getiren Oğulcan Çağlayan, ligin ilk yarısında istediği süreleri alamazken ikinci yarıyı sürpriz bir takımda geçirebilir. 25 yaşındaki hücum oyuncusuna TFF 1.Lig takımlarından Eyüpspor talip olurken, ilk görüşmelerden de olumlu sonuç alındı! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezonun ilk yarısında formaya hasret kalan Oğulcan Çağlayan ligin ikinci yarısını sürpriz bir takımda geçirebilir. Sezon başında Galatasaray ile Çaykur Rizespor'u karşı karşıya getiren 25 yaşındaki hücum oyuncusu, yaşanan krizin ardından uzun bir süre forma giyememişti. Teknik direktör Fatih Terim'in ardından Domenec Torrent'in de görev yaptığı 3 maçta forma vermediği Oğulcan, ligin ikinci yarısında Eyüpspor'a kiralık olarak gitmeye hazırlanıyor.

TFF 1.Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Eyüpspor yönetimi, milli oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaparken Oğulcan'ın da düzenli olarak oynamak için bu teklife sıcak baktığı iddia edildi. Eyüpspor'u sosyal medyadan takip etmeye başlayan Oğulcan'ın yarım sezon düzenli olarak forma giydikten sonra yeniden Galatasaray'a dönmeyi planladığı da gelen haberler arasında.. 

Eyüpspor'un yanı sıra Galatasaraylı oyuncuyu isteyen bir başka takım ise, Süper Lig ekiplerinden Giresunspor oldu. Teknik direktör Hakan Keleş oyuncuyu istediklerini açıklarken, Okan Kocuk'un geri dönmesi için iki kulüp arasında yapılan görüşmelerde takasta ismi geçen isimlerden birisi de Oğulcan olmuştu. Galatasaray yönetimi, bu görüşmeler sonrasında Okan'ı geri çağırmaktan vazgeçmiş ve Barcelona'nın genç kalecisi Inaki Pena'yı sezon sonuna kadar kiralamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0