Savunmaya son dakika takviyesi!

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Galatasaray'da kadroya takviye çalışmaları sürüyor. Inaki Pena, Erick Pulgar ve Bafetimbi Gomis transferlerini UEFA listesine yetiştiren Cimbom, savunmanın merkezine sürpriz bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor! 

Hürriyet gazetesinde yer alan haberlere göre; kadrosuna en az bir takviye daha yapmayı planlayan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Sarı kırmızılılarda yabancı kontenjanın da yer açabilmek için Mbaye Diagne'nin menajeri ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirildi. Sahalara nisan ayında geri dönmesi planlanan Diagne'nin bu nedenle sözleşmesinin askıya alınması için harekete geçildi. Ve bu doğrultuda Galatasaray'ın çalışmaya başladığı Portekizli futbol adamı Luis Campos'un önerisi doğrultusunda hem stoper hem de ön liberoda forma giyebilen Robson Reis için resmi teklif yaptı.

Brezilya'da yayın yapan UOL Esporte'nin iddiasına göre de; Galatasaray kulübü, Robson Reis'in transferi için kulübü Santos'a 1.5 milyon dolarlık resmi teklifte bulundu. Dün akşam gündeme gelen bu iddianın ardından bu kez Transfers24hr'ın haberine göre iki kulüp arasında transfer için anlaşma sağlandı. 

1 yorum:

  1. Takımın orta saha oyuncusuna ihtiyacı var iken stoper almakta neyin nesi

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0