Torrent için tehlike çanları çalıyor!

Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından göreve gelen Domenec Torrent, henüz galibiyetle tanışamadı. İspanyol teknik adam 4 maçta 1 puan alırken, Alanya deplasmanında ortaya konulan performans eleştirilerin odak noktası olmasına neden oldu. Kayseri maçında olası bir kötü sonuç Torrent için tehlike çanlarının çalmasına sebep olacak! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın milli ara sonrasında deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kalması camiada büyük eleştiriye neden oldu. Son bölümü 10 kişi oynayan rakibe karşı etkili olamayan sarı-kırmızılı kulüpte, teknik direktör Domenec Torrent tartışılmaya başlandı. Alanya maçında özelikle oyuna müdahaleleri tartışma konusu olan ve rakibin 10 kişi kaldığı maçta değişiklik için 82. dakikayı bekleyen Torrent’in suyu ısındı. İkinci devre kaleye tek şutun uzatmada atılmasını eleştiren yöneticilere göre, Kayseri maçında da istenen sonuç ve oyunun olmaması halinde Torrent, ciddi şekilde sorgulanmaya başlayacak. Bazı yöneticilere göre de Kayseri maçı İspanyol hocanın son şansı olacak. 

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından apar topar Galatasaray’ın başına geçen Domenec Torrent ile nasıl bir sözleşme imzalandığı da açıklanmamıştı. Başkan Burak Elmas ve yönetiminin, Terim’e yardımcı olarak düşündüklerini söylediği İspanyol teknik adam, Kayseri maçında başarılı olamazsa gönderilecek. Alınacak olası bir kötü sonuç halinde ligi ve rakipleri bilen, yerli hoca ile geçici bir formül üzerinde durulacağı öğrenildi.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0