Terim başkanlıkla ilgili kararını verdi!

Ligde giden kötü gidişin ardından Fatih Terim'in görevden ayrılmasıyla birlikte Galatasaray'da camia içerisinde bir çok spekülasyon yer alırken, bu iddialardan en çarpıcı olanı deneyimli teknik adamın başkanlığa aday olmaya yönelik çalışmalara başladığıydı. Ancak işin aslı bir hayli farklı.. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son dönemde yaşanan kötü gidişatın ardından Fatih Terim ile yollar ayrılırken sular henüz durulmuş değil. Sezon başında Burak Elmas yönetimiyle 3 yıllık bir proje için yola çıkan Terim'le alınan başarısız sonuçların ardından yollar ayrılırken deneyimli hocanın Galatasaray'a başkan olmak için harekete geçtiği iddiaları ortaya atıldı. Divan Kurulu üyesi olan Terim'in başkanlık için çalışmalara başladığı iddia edilirken tecrübeli futbol adamının böyle bir girişiminin olmadığı öğrenildi. Ailesiyle birlikte Bodrum'da olan Terim, başkan adaylığı ile alakalı bir karar ya da tasarrufta bulunmuş değil. Terim ile adaylığıyla alakalı bir araya geldiği iddia edilen Galatasaray'ın önemli isimleri de böyle bir görüşme olmadığını dile getirdi.

NEYDİ O İDDİALAR?

Odatv’nin haberine göre Galatasaray'dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Fatih Terim başkanlık için harekete geçti Başkanlık için kollarını sıvayan Fatih Terim, stadın tam karşısında bulunan Vadi İstanbul’da ofis tutarken yönetiminde olması beklenen isimlerle görüşmelere başladı. Ofisinde toplantılar yapan Terim’in yönetim listesinde önemli isimlerin olması bekleniyor. Terim’in önümüzdeki ay Mart ayındaki Genel Kurul öncesi çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. Başkanlık için görüşmelere başlayan Fatih Terim’in listesinde Ahmet Yüce, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Timur, Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir, iş insanı Bahattin Demirbilek ve Ali Yüce gibi isimlerin yer alacağı iddia edildi. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0