Yönetimin üzerindeki baskı artıyor!

Galatasaray'da saha içinde alınan kötü sonuçların yanı sıra idari ve ekonomik olarak da zor günler yaşanması nedeniyle başkan Burak Elmas ve ekibinin üzerindeki baskı her geçen gün artıyor. Süper Lig'de düşme hattının bir kaç puan üzerinde yer alan Cimbom'da sezon sonu erken seçim olma ihtimali bir hayli fazla! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray 'da üst üste gelen kötü sonuçlar ve alınan başarısız kararlar, camiada suların bir türlü durulmamasına yol açıyor. Camianın önde gelen isimleri son günlerde sık sık bir araya gelerek Mart ayında gerçekleşecek kongrede nasıl bir tavır alınacağı yönünde fikir alışverişinde bulunuyor. Sosyal medyada aktif yer alan üyelerin ibrasızlık ve erken seçim baskısı ise artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in ismi başkan adayı olarak ortaya atılmıştı.

ÖZBEK VE ALBAYRAK HAZIRLANIYOR
Eski başkanlardan Dursun Özbek'in ciddi olarak hazırlıklara başladığı ve tekrar seçime girmeye hazırlandığı belirtiliyor. Merhum başkan Mustafa Cengiz döneminde 2. başkanlık yapan Abdurrahim Albayrak'ın da liste hazırladığı ve Mart ayındaki karara göre şirketinde bir seçim ofisi kuracağı iddia ediliyor. Son Kayserispor maçında Nef Stadı'na gelen Albayrak, kaybedilen 2 puan nedeniyle Seyrantepe'den oldukça üzgün ayrılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0