Torrent için en büyük engel ücreti!

Çıktığı 5 maçta 2 puan toplayan Domenec Torrent'in geleceği merak konusu olurken, İspanyol teknik adam kendi kaderini kendisi belirleyecek. Göztepe ve Rize ile tabir-i caizse final maçları oynayacak olan Galatasaray'da olası kötü sonuçlar Torrent'in biletini kesecek. Ancak bu konuda da 2.7 milyon Euro gibi büyük bir sorun var! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de oynadığı son 14 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray'da serbest düşüş sürüyor. 28 puanla küme düşme hattının bir adım yukarısında olan Galatasaray’a, teknik direktör Domenec Torrent de çare olamadı. Çıktığı 5 lig maçında da galibiyet alamayan İspanyol teknik adam da artık topun ağzında.. Torrent yönetimindeki Galatasaray çıktığı Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını kaybederken; Alanyaspor ve Kayserispor ile berabere kaldı. Sarı kırmızılı yönetim şimdilik yola devam etme kararı alsa da zor bir fikstüre girecek olan Galatasaray’da, Göztepe ve Rize maçlarından alınacak sonuç Domenec Torrent’in bir anlamda kaderini tayin edecek. 

1.5 YILLIK ÜCRETİ ÖDEMEK ZORUNDA
Torrent’e bu süreçte yine destek vermeye devam edecek olan yönetimin olası kötü sonuçlarda önündeki en büyük engel 59 yaşındaki teknik adamın tazminatı.. Sarı kırmızılılar, tek taraflı olarak yollarını ayırırsa Torrent’in 1.5 yıllık ücretini, yani 2 milyon 775 bin Euro ödemek zorunda kalacak. Kayseri maçının da beraberlik ile sonuçlanmasına karşın Galatasaray'ın oynadığı futbol ve mevcut şartlar sonrasında Torrent, hafta sonunda Göztepe deplasmanında da kesin olarak takımın başında olacak. Ancak sonrasını ise takımın durumu tayin edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0