Basketball CL'de Galatasaray, Ludwigsburg'a kaybetti


FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray Nef gruptaki son maçında MHP Riesen Ludwigsburg'u konuk etti. Cimbom, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçı 64-58 kaybetti ve Basketball CL'de son 16 turunda oynadığı 6 maçın 5'ini kaybederek grupta son sırada kaldı. MHP Riesen Ludwigsburg ise 4. kez kazandı ve gruptan çıktı.

Galatasaray Nef, 8-0’lık bir seriyle maça başlarken Dee Bost ve Akoon-Purcell’in sakatlıklarıyla birlikte Ludwigsburg farkı eritmeye başladı. Savunma ağırlıklı geçen çeyrekte oyunun iki tarafını iyi oynayan takımımız 16-11 üstünlükle çeyreği kapattı. Sert savunmalara sahne olan ikinci çeyrekte Alman ekibi farkı kapattı ve devreye 32-32 eşitlikle gidildi. 

Blackshear 9 sayı ile ilk yarıdaki en skorer oyuncumuz olurken David Kravish 6 sayı, Sadık Emir Kabaca ise 5 sayıyla katkı verdi. Üçüncü periyotta sert savunmasını sürdüren Alman ekibine karşı kaydettiğimiz 10 sayıya karşı çemberimizde 14 sayı gördük. Son çeyrekte geri dönüş imkanlarını değerlendiremeyen Galatasaray Nef, maçı 64-58’lik skorla kaybetti.

Galatasaray NEF’te Kerry Blackshear 17 sayı - 10 ribaund, Vasilije Pusilica 10 sayı, Dee Bost ve David Kravish 8 sayı ile oynadı.

MHP Riesen Ludwigsburg’da Justin Simon 18 sayı - 14 ribaund - 5 top çalma, Yorman Polas Bartolo 11 sayı, Tremmell Darden 7 sayı ile mücadele etti. 

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi ibra edilecek mi? Galatasaray Spor Kulübü üyesi Ahmet Tirali, Eski Açık'ın yeni bölümünde anlattı. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0