BSL | Galatasaray'dan şok mağlubiyet!

Hafta içerisinde Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra baş antrenör değişikliğine giden Galatasaray NEF, ligde normal sezonun 24. haftasında Merkezefendi Belediyesi'ni evinde ağırladı. Rakibi karşısında hücumda ciddi aksamalar yaşayan takımımız sahadan 76-63'lük mağlubiyetle ayrıldı. 

Ekrem Memnun'un ayrılmasının ardından baş antrenörlük görevine CSKA Moskova'nın yardımcı antrenörü Andreas Pistiolis'i getiren Galatasaray NEF'te prosedürlerin devam etmesi nedeniyle takımın başında yardımcı antrenör Cenk Akyol görev yaptı. Karşılaşmada yabancı oyuncu sınırı nedeniyle  Melo Trimble ve Kerry Blackshear ikilisi maç kadrosunda yer almadı. Galatasaray NEF mücadeleye Dee Bost, Akoon-Purcell, Göksenin Köksal, Maurice Ndour ve David Kravish beşiyle başlarken, ilk çeyrekte rakibinin kusursuz savunma performansını aşmakta oldukça zorlandı ve sadece 11 sayı üretti. Konuk ekip hücumda Rihards Lomazs'ın etkil oyunuyla farkı çift hanelere çıkarttı ve 22-11'lik çeyrek üstünlüğünü yakaladı. İkinci çeyrekte Dee Bost ve Akoon-Purcell'i çok iyi savunan konuk ekibe karşı cevap vermekte zorlanan takımımız her ne kadar skora ortak olamasa da çeyrek skorunda üstünlüğü eline aldı ve devre 23-33'lük skorla tamamlandı.

Soyunma odası dönüşünde Nate Sessina’nın üst üste bulduğu 3 sayı isabetleriyle üstünlüğü bırakmayan Denizli temsilcisini durdurmakta zorlanırken, Galatasaray'ın hücumda rakibine karşı çözüm bulamaması da dikkat çekti. Üçüncü çeyrek sonunda farkı çift hanelerden düşüremeyen takımımız final periyoduna 46-59 geride gitti. Son çeyrekte Galatasaray NEF adına hücumda Sadık Kabaca etkili olurken, maçın başından beri çılgın atan Lomaazs'ın skorer oyunu farkın erimesine izin vermedi ve konuk ekip sahadan 63-76'lık üstünlükle ayrıldı. Galatasaray NEF adına en skorer isim 12 sayı üreten Sadık Emir Kabaca olurken, 11 sayı ile Vasa Pusica bir diğer çift hanelere çıkan isim oldu. Sezon boyunca takımın en skorer isimlerinden birisi olan Akoon-Purcell ise mücadeleyi 7 sayı ile bitirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0