ECW | Yarı final için büyük avantaj!

Eurocup Women'da çeyrek final turunda mücadele eden Galatasaray kadın basketbol takımı, serinin ilk maçında deplasmanda Macaristan temsilcisi Szekszard ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 88-60'lık galibiyetle ayrılarak yarı final için büyük bir avantaj sağladı. 

Galatasaray kadın basketbol takımı mücadeleye Kelsey Plum, Sude Yılmaz, Kaela Davis, Shante Evans ve Tina Krajisnik beşiyle başladı. İlk çeyrekte boyalı alanda etkili olan takımımız, Tina, Davis ve Merve Aydın’ın sayılarıyla rakibe üstünlük kurarak ilk çeyreği 23-17 önde geçti. İkinci çeyreğe farklı bir başlangıç yapan Sarayın Sultanları 8-2’lik seriyle rakibe mola aldırdı. Kelsey Plum’ın da devreye girmesiyle farkı açarak devam eden takımımız, rakibi 10 sayıda tuttuğu çeyrek sonunda devreyi 45-27 önde tamamladı. Shante Evans ve Merve Aydın 6’şar sayılık katkı verdi. Üçüncü çeyrekte Davis’in de devreye girmesiyle hücum gücümüzü yükselttik ve farkı açarak dönülmez bir noktaya getirdik: 46-71. Üç periyotta elde ettiği farkın rahatlığıyla son periyodu hatasız geçen Galatasarayımız maçı 88-60’lık skorla kazandı.

Sarayın Sultanları'nda yıldız oyuncu Kelsey Plum hücumda 34 sayı, 6 ribaunt ve 6 asistlik istatistiğiyle mükemmel performansını sürdürdü ve galibiyette başrol oynadı. Tina Krajisnik ise pota altında 21 sayı ve 15 ribauntla double-double yaparak galibiyette pay sahibi oldu. İki takım arasındaki rövanş maçı 16 Mart Çarşamba günü İstanbul’da oynayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0