Erencan için geri dönüş maddesi!

Geçtiğimiz sezon genç oyuncusu Erencan Yardımcı'yı bonservisiyle birlikte Eyüpspor'a gönderen Galatasaray, gelecek vaadeden oyuncunun sözleşmesine özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı. Şu sıralar Süper Lig takımı Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen 2002 doğumlu oyuncunun 4.2 milyon TL'ye geri alınması söz konusu olabilir! 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Eyüpspor'a bonservisiyle birlikte sattığı Erencan Yardımcı için sözleşmesinde özel bir madde koydurdu. Bu sezon devre arasında Süper Lig ekibi Alanyaspor'a kiralanan genç forvet oyuncusu geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor-Alanyaspor maçında kariyerindeki ilk Süper Lig golünü attı. Genç golcü Akdeniz ekibinin 2-1 kazandığı mücadelede 3 puanın mimarı oldu ve tekrardan gündeme bomba gibi düştü. Alanyaspor'da Süper Lig'de 1 maçta görev alan ve 17 dakika sahada kalan Erencan Yardımcı, eski kulübü Galatasaray'a dönebilir. Galatasaray, yönetimi 2020-21 kış döneminde Erencan Yardımcı için Eyüpspor'un ödediği bonservis ücreti 473 bin Euro'yu (o günün döviz kuruyla 4 milyon 200 bin TL) 2023-24 kış transfer dönemine kadar tekrardan İstanbul ekibine öderse Erencan'ı kadrosuna katabilir. Sarı-kırmızılılar ileriye dönük hata yapmamak için bu opsiyonu genç santrforun sözleşmesine ekletti.

Eski Açık'ın yeni bölümünde derbi galibiyet, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve Barcelona maçı konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0