Kerem performansıyla büyüledi!

Beşiktaş karşısında attığı 2 golle bu sezon Galatasaray'a ilk derbi galibiyetini getiren Kerem Aktürkoğlu kendisini izlemeye gelen scoutları büyülemeye devam ediyor. Barcelona maçının ardından Beşiktaş maçında da takımın en iyi isimlerinden birisi olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Lyon scout şefi Cheyrou'dan tam not aldı. Fransız ekibi elini çabuk tutup Galatasaray ile masaya oturmaya kararlı! 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş derbisinde Kerem Aktürkoğlu rüzgarı esti.. 23 yaşındaki oyuncu 2 gol atarak zorlu maça damgasını vurdu. Karşılaşmayı takip eden Fransız devi Olimpik Lyon'un şef scoutu Benoit Cheyrou, harika performansı nedeniyle Kerem'e tam not verdi. Fransız ekibinin sezon sonunda yetenekli oyuncu için Galatasaray yönetimi ile temasa geçmeyi planlıyor. Bu sezon gol sayısını 8'e çıkaran Kerem'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında bitiyor. Transfermarkt verilerine göre genç oyuncunun piyasa değeri ise 11 milyon Euro'ya çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim ise Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli bekliyor. Fransız ekibinin dışında bazı Alman ve İtalyan ekipleri de uzun süredir Kerem ile ilgileniyor.

Eski Açık'ın yeni bölümünde derbi galibiyet, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve Barcelona maçı konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0