Inaki Pena için bonservis ihtimali!

Muslera'nın yaşadığı sakatlık sonrasında ara transfer döneminde Barcelona'dan bedelsiz olarak kiralanan Inaki Pena gösterdiği performansla alkış alırken, Galatasaray yönetimi genç kalecinin bonservisini almayı planlıyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Inaki Pena gösterdiği performansla alkış toplarken, yönetimin İspanyol kaleci için planları şekillenmeye başladı. Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı sonrasında transfer döneminin son gününde takıma katılan İspanyol kaleci, gösterdiği performansla büyük beğeni toplarken son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Barcelona karşısında haftanın en başarılı performanslarından birisine imza attı. Yaptığı önemli kurtarışlarla mücadeleye damgasını vuran 23 yaşındaki İspanyol kalecinin bonservisini almak için Barcelona yönetimine ilk temaslarını gerçekleştiren Galatasaray yönetimi, genç kalecinin fiyatının daha fazla artmadan bu işi çözmeyi planladığı iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0