Kerem için Campos fiyat vermedi!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçirmesine karşın Avrupa'da çeyrek final oynama ihtimali bulunan Galatasaray'da sezonun parlayan yıldızı hiç kuşkusuz Kerem Aktürkoğlu.. 23 yaşındaki oyuncu performansıyla bir çok Avrupa kulübünün listesinde yer alırken, Barcelona deplasmanı sonrasında gelen teklifleri başkan danışmanı Luis Campos cevapsız bıraktı! 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken Kerem Aktürkoğlu için şimdiden bazı kulüpler teklif yapmaya hazırlanıyor. Barcelona deplasmanında gösterdiği performansla mücadeleyi izleyen scoutlardan tam not alan 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Atletico Madrid ve Lyon kulübünün yakından ilgisi devam ediyor. Her iki kulübün de Kerem için fiyat sorduğu ancak başkan Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Portekizli futbol adamı Luis Campos'un fiyat vermediği ortaya çıktı. Fakat kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi Kerem Aktürkoğlu için kapıyı 20 milyon Euro'nun altında bir rakama açmayacak. Talipler arttıkça da bu rakam daha da artacak.

İSPANYOLLAR HAYRAN KALDI
UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Barcelona ile oynanan karşılaşma sonrasında İspanyol basınında da Kerem için çok çarpıcı ifadeler yer almıştı. Genç oyuncunun Barcelona'nın savunmasına 90 dakikanın tamamında zor anlar yaşattığı, Barça'nın bu maçı gol yemeden tamamlamasının da büyük bir şans olduğu ifade edilmişti. Kerem'in zorlu mücadeledeki performansı İspanyol basınında geniş yer bulmuş ve genç yıldıza övgüler dizilmişti.

Galatasaray formasıyla bu sezon 41 resmi maça çıkan Kerem, bu karşılaşmalarda 9 gol - 9 asistlik performans sergilerken; Milli Takım formasıyla bu sezon Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 7 maçta 3 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0