Torrent derbide rotasyon yapacak!

Süper Lig'de ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek olan Galatasaray, hafta içi ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final vizesi için Barcelona ile karşılaşacak. Üstüste iki zorlu mücadeleye çıkacak olan Aslan'da teknik direktör Domenec Torrent kadroda rotasyon yapmaya hazırlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, bu hafta ligde oynanacak Beşiktaş derbisinde kadroda rotasyon yapmaya hazırlanıyor. 59 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı, Avrupa Ligi’ndeki Barcelona rövanşını düşünerek takımda önemli değişiklikler yapacak. Böylece bir yandan Barcelona maçı düşünülerek bazı oyuncular dinlendirilecek, diğer taraftan da derbiye fiziksel olarak yıpranmamış isimler çıkacak. 

Torrent ilk olarak Barcelona maçından farklı olarak her iki bekte oynama yapacak. Boey’un yerine Omar sağ bekte, Aanholt’un yerine de Ömer Bayram sol bekte görev yapacak. Savunmanın merkezindeki Nelsson ile Marcao ikilisine ise dokunulmayacak. Beşiktaş derbisinde orta alanda da önemli değişiklikler olacak. Torrent, Şilili futbolcu Pulgar’ı Beşiktaş’a karşı on birde sahaya sürecek. Pulgar-Berkan-Cicaldau üçlüsünün orta alanda görev alması beklenirken, ön taraf için ise Emre Kılınç-Gomis-Kerem üçlüsünün düşündüğü belirtildi. 

Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'inin şu isimlerden oluşması bekleniyor;
Inaki Pena - Omar Elabdellaoui, Victor Nelsson, Marcao, Ömer Bayram - Erick Pulgar, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau - Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç ve Bafetimbi Gomis

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0