Cicaldau'nun menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau performansıyla eleştirilerin odak noktası olurken, Rumen oyuncu hakkında İtalya'dan yükselen transfer iddialarına oyuncunun menajeri Becali'den açıklama geldi. 

Romanya basınına açıklamalarda bulunan Victor Becali, temsilciliğini yaptığı oyuncusu Alexandru Cicaldau hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynanan Barcelona maçında scoutlar tarafından takip edildiği iddia edilen Cicaldau için Becali, uzun süredir ismi transferde geçen İtalyan kulübü Sampdoria hakkında "Sampdoria'nın ilk olarak Serie A'da kalması gerekiyor. Ayrıca kulübün finansal sıkıntılar yaşadığı da biliniyor. Basında çıkan Galatasaray'ın 10 milyon euroluk bir teklifi kabul edeceği iddiaları doğru olsa bile, Sampdoria'nın bu ücreti ödeyebileceğini sanmıyorum. Belki zorunlu satın alma maddesi ile kiralayabilirler." ifadelerini kullandı. 

İspanyol basınındaki iddialara göre; Rumen futbolcunun tek talibi Sampdoria değil. Atletico Madrid scoutu Gudi Pozo ve sportif direktör Andrea Berta, Rumen oyuncuyu Barcelona maçında izledi. İspanyol ekibinin bir teklif yapıp yapmayacağı ise henüz belli değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0