Luyindama piyangosu vurabilir!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kiralık olarak Arabistan temsilcisi Al-Taawon'a gönderdiği Christian Luyindama performansıyla yeni takımının vazgeçilmezi oldu. Kongolu savunma oyuncusu yeni takımında düzenli olarak ilk 11'de oynarken sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'a yeni sezon öncesinde Luyindama piyangosu vurabilir. Yaşadığı ağır sakatlığın ardından eski günlerini mumla aratan ve bir türlü performansını üst seviyeye çıkartamayan Kongolu savunma oyuncusu, ligin ilk yarısında zorunlu olmadıkça teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmezken ara transfer döneminde de Suudi Arabistan temsilcisi Al-Taawon'a satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderilmişti. Sarı-Kırmızılıların ara transfer döneminin son günlerinde Arabistan temsilcisi Al-Taawon'a satın alma opsiyonuyla kiraladığı Christian Luyindama gösterdiği performansla takımının vazgeçilmezlerinden birisi oldu. 

28 yaşındaki Kongolu savunmacı, ilk maçında 28 dakika süre almasının ardından takip eden 7 maçta 90 dakika sahada kaldı. Portekizli teknik adam Jose Gomes'in performansından memnun olduğu Luyindama'nın bonservisinin alınması için yönetime rapor verdiği iddia edilirken; tecrübeli stoperin satın alma opsiyonunun kullanılması da gündeme geldi. 3 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Kongolu stoper için Galatasaray, oradan gelecek parayla transfere kaynak aktaracak.

Eski Açık'ın yeni bölümünde derbi galibiyet, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve Barcelona maçı konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0