Campos, Kerem'in değerini belirledi!

Bu sezon ligde kötü bir sezon geçirmesine karşın Avrupa'da çeyrek finalin kapısına dayanan Galatasaray'da sezonun parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu dikkat çekmeye devam ediyor. Barcelona maçındaki başarılı performansının ardından Beşiktaş derbisinde de galibiyeti getiren 23 yaşındaki milli oyuncu için Avrupa'nın bir çok kulübü scout gönderirken, Galatasaray yönetimi sezon sonunda gelecek teklifler için alt limiti belirledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Camp Nou'daki başarılı performansından sonra 2-1 kazandıkları Beşiktaş derbisine de golleriyle damga vuran genç yetenek için düşünülen rakam Galatasaray'ın kasasını dolduracak. Beşiktaş maçını yakından takip eden Başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos'un Kerem ile ilgili raporuna ulaşıldı. "Transfer sihirbazı" olarak adlandıran dünyaca ünlü futbol adamı Campos'un, Kerem'in astronomik rakamlara satışını düşündüğü öğrenildi. Buna göre Portekizli futbol adamının, Galatasaray'ın genç yeteneği için düşündüğü rakamın en az 30 milyon Euro olduğu belirtildi. Luis Campos'un teklifleri değerlendiren sarı-kırmızılı yetkililere, "Kerem'deki potansiyel çok büyük. 30-35 milyon Euro'nun altındaki rakamlarla ilgilenmeyin." dediği ifade edildi.

LYON VE ATLETICO MADRID TAKİPTE
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği derbiye şef scoutu Bruno Cheyrou'yu gönderen Lyon'un, sezon sonunda transfer etmek istediği Kerem için 20 milyon Euro'ya yakın bir teklif sunacağı belirlendi. Daha önce Kerem için 14 milyon Euro teklif ileten İspanyol ekibi Atletico Madrid'in ise Barcelona ve Beşiktaş maçlarından sonra yeni teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi. İngiltere'den Wolverhampton ile beraber bir kulübün daha Kerem Aktürkoğlu için devrede olduğu ve sezon sonuna kadar izleyecekleri belirtildi.

Eski Açık'ın yeni bölümünde derbi galibiyet, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve Barcelona maçı konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0