Laporta ve Elmas özel olarak görüştü!

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci turda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray'da, geçtiğimiz hafta başkanlar arasında önemli bir görüşme gerçekleştirildi. İspanya'ya tam kadro giden yönetim, Katalan deviyle de geleceğe yönelik toplantı yaptı. Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi iki kulübün başkanları arasında sağlanan anlaşmanın detaylarını okuyucularına aktardı. 

İspanyol basını, Barcelona ile Galatasaray ’ın gelecekte transferde işbirliği yapmak için anlaşmaya vardığını duyurdu. Galatasaray başkanı Burak Elmas ile Barcelona başkanı Juan Laporta ilk maç öncesi İspanya’da bir araya gelmiş ardından da geçen hafta Camp Nou’da oynanan karşılaşmayı birlikte izlemişlerdi. Laporta, transferde sarı-kırmızılı kulübe öncelik tanımak için Burak Elmas’a söz verdi. Katalan ekibi tarafından verilen bu sözün, Barça’nın tecrübe kazanması için bir süreliğine kiraya göndereceği oyuncuların yurt dışındaki ilk adres noktasının Galatasaray olmasını kapsadığı vurgulandı. Başkanlar arasındaki görüşmelerde Beşiktaş’ta kiralık oynayan Miralem Pjanic’in isminin bile gündeme geldiği savunuldu. Teknik direktör Domenec Torrent ve genç kaleci Inaki Pena’nın varlığının iki kulüp arasındaki bağları güçlendirdiğine de dikkat çekildi.

Eski Açık'ın yeni bölümünde derbi galibiyet, Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve Barcelona maçı konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0