Pena hakkında karar verildi!

Fernando Muslera'nın sakatlığı nedeniyle ara transfer döneminde Barcelona'da kiralık olarak kadroya katılan Inaki Pena'nın geleceği belli oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol devi karşısında iki maçta da başarılı bir performans sergileyen 23 yaşındaki kalecinin yeni sezonda Barcelona'da yedek kaleci olması bekleniyor.

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; takımın ilk kalecisi Marc-Andre ter Stegen'le rekabete girebilecek bir file bekçisi isteyen Barcelona, ara transfer döneminde Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena'yı gelecek sezon takımda tutmayı planlıyor. Haberde ayrıca Katalan ekibinde Brezilyalı kaleci Neto'nun takımdan ayrılması beklenirken, Inaki Pena'nın Sarı-Kırmızılı ekipte gösterdiği başarılı performanslar ile Ter Stegen'e ciddi bir alternatif olarak değerlendirildiğinin altı çizildi. Aynı zamanda ekonomik olarak dar boğazda olan Barcelona, kaleci transferi için para harcamaya sıcak bakmıyor.

XAVI'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Barcelona teknik direktörü Xavi, takımının UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray ile oynadığı maçlarda başarılı performans sergileyen 23 yaşındaki file bekçisine övgü dolu sözler sarf etmişti. Bu sezon Galatasaray formasıyla 8 maça çıkan Inaki Pena, kalesinde 11 gol görürken, 1 kez de kalesini gole kapatmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0