Torrent için yolun sonu görünüyor!

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilecek olan Genel Kurul sonrasında kulüp olağanüstü seçime gitme kararı alırken, teknik direktör Domenec Torrent'in de sayılı günleri kaldı. Sezon sonuna kadar takımın başında görevine devam etmesi beklenen İspanyol teknik adamın seçimden sonra görevden alınması bekleniyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, 14 Ocak'ta göreve geldi fakat kariyeri kısa bir süre içerisinde sona erecek gibi duruyor. Burak Elmas yönetiminin büyük umutlarla getirdiği İspanyol teknik adamın takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak gerçekleştirilen kongrede başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi nedeniyle seçim gerçekleştirilecek. Bu anlamda yeni yönetimin de Torrent ile çalışması beklenmiyor. 

Bu arada göreve geldikten sonra kulüpte çıkan kriz nedeniyle takımdan gönderilecek olan Torrent, daha önce görev yaptığı Flamengo'da da talihsiz bir olay yaşamıştı. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Brezilya'da Flamengo'yu çalıştırırken, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının kurbanı oldu. Söz konusu dönem içerisinde zaman zaman virüs yüzünden maçlara çıkamayan Torrent, 26 maçta görev alabilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0