Ünal Aysal'dan seçim açıklaması!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren ve UEFA Avrupa Ligi'nde de ikinci turda Barcelona ile karşılaşacak olan Galatasaray'da bir yandan camia yapılacak Genel Kurul'u bekliyor. Burak Elmas'ın geleceğinin belli olacağı genel kurul öncesinde seçim iddiaları gündeme gelirken, eski başkanlardan Ünal Aysal açıklamalarda bulundu. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da kongre rüzgarları eserken, eski başkanlardan Ünal Aysal da seçim gündemine dair mesajlar verdi. Galatasaray Düşünce Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında 70'e yakın kulüp üyesiyle bir araya gelen 80 yaşındaki Aysal, geride kalan bir yıllık süreçte, kendisine göre başarısızlığı açıkça ortada olan bir yönetimin ibrasızlık uygulamasına maruz kalmadan kendi iç dinamikleri ile seçime gitme kararı almasının uygun olacağını açıkladı. Aysal seçim süreciyle ilgili olarak da "Galatasarayımızın şu an için başkanı var, yönetimi var. İnşallah seçim zamanı gelince konuşacağım. Spor dünyasında her gün, her şey değişir. Galatasaray güçlü bir kurum, Galatasaray'a güvenelim. Barcelona maçında takımımıza başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Eski Açık'ın yeni bölümünü kaçırmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0