BSL | Melo Trimble şov yaptı; Galatasaray, Karşıyaka'yı yıktı


ING Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka'yı konuk etti. Galatasaray, Sinan Erdem'de baştan sona önde götürdüğü maçta Karşıyaka'yı 84-78'lik skorla devirdi ve playoff yolunda kritik bir galibiyet aldı. 

Bu sonuçla Andreas Pistiolis yönetiminde üst üste 2. galibiyetini alan Galatasaray toplamda ise kez 15. kazandı ve playoff yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Kıran kırana geçen ilk çeyrekte David Kravish'in hücumdaki etkili oyunuyla skor üreten Galatasaray, ilk 10 dakikayı da 21-20 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Sadık Emir Kabaca'nın sayılarıyla başlayan Cimbom, skoru 26-20'ye getirdi. Melo Trimble ve Blackshear’in sayılarıyla farkı bir anda çift hanelere çıkaran Galatasaray, soyunma odasına yeni transferi Isaiah Canaan’ın üçlüğüyle 47-40 önde girdi.

Üçüncü çeyreğe müthiş başlayan Galatasaray farkı 12'ye kadar yükseltirken Karşıyaka, Bonzie Colson'un üçlüğüyle farkı tek hanelere indirdi. Kaptan Göksenin’in bençten gelişiyle 8-0’lık muazzam bir reaksiyonla tekrar farkı çift hanelere çıkardık ve son periyoda 67-57 önde girdik.  

Son çeyrekte Melo Trimble önderliğinde hücumda etkili olan Galatasaray, skor üstünlüğünü korudu ve rakibinin geri dönüşüne izin vermeyerek karşılaşmadan 84-78'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaray Nef ligde gelecek hafta Fenerbahçe Beko deplasmanına konuk olacak.

Melo Trimble 26 sayı ve 5 asistlik performansıyla takımımızın en skorer oyuncusu oldu. Dee Bost 14 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle oynadı. David Kravish ise 14 sayı ve 7 ribauntla ön plana çıktı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0