Epözdemir: Dursun Özbek aday olmayacak!

Genel Kurul'da yönetimin idari olarak ibra edilmemesinin ardından Nisan ayının sonunda olağanüstü seçime gidecek olan Galatasaray'da başkan adayları için kritik haftaya girilirken, eski başkan Dursun Özbek'in aday olup - olmayacağı büyük bir merak konusu oldu. Özbek'in kişisel avukatlığını yapan eski yöneticimiz Rezan Epözdemir konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesi sonrası gözler eski başkan Dursun Özbek'e çevrilmişti. Dursun Özbek'in başkanlıkla ilgili verdiği kararı Galatasaray eski yöneticisi Rezan Epözdemir açıkladı. Epözdemir, "Dursun Özbek'i çok sayar ve severim. Kendisinin avukatlığını da yapıyorum. Hemen hemen her gün kendisiyle konuşuyorum. Bana önümüzdeki seçimde aday olmayacağını söyledi. Dolayısıyla benim de onun listesinde olma gibi bir durumum söz konusu olamaz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0