BSL | Pistiolis önderliğinde üst üste 5. galibiyet!

galatasaray

ING Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında Galatasaray Nef, HDI Sigorta Afyon Belediyesi'nin konuğu oldu. Yenilmez Armada baştan sona önde götürdüğü maçı 61-95'lik skorla kazandı.

Bu sonuçla ligde 18. galibiyetini alan Galatasaray, Pistiolis yönetiminde ise üst üste 5. galibiyetini elde etti.

Oyuna yüzdeli başlayan Afyon Belediyesi’ne Blackshear ve Canaan’ın üçlükleriyle yanıt veren Galatasaray Nef, üçlük çizgisi gerisinden beş farklı oyuncudan 18 sayı buldu. Çeyreğin ikinci diliminde rakibine üstünlük kuran takımımız ilk periyodu 22-16 önde geçti. 

Düşük tempoda başlayan ikinci çeyrekte Blackshear’ın 5 sayılık benç katkısıyla periyodun yarı dilimlik bölümünü 31-22 önde kapattık ve Afyon molasına gidildi. Melo’nun 2:31’de gelen üçlüğüyle farkı çift hanelere çıkaran Yenilmez Armada, Ndour’un bloğuyla başlayan hücumumuzda Blackshear’dan gelen bir üçlükle farkı 15’e kadar çıkardı: 22-37. Kravish’in sayılarıyla devreyi kapatan takımımız 41-25 skor üstünlüğü elde etti. 

İlk yarıda Melo Trimble 11 sayı, 4 ribaunt, 3 asist; Kerry Blackshear ise 11 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistlik performansla öne çıkan oyuncularımız oldu. 

Üçüncü periyotta ritmini düşürmeyerek farkı çift hanelerde tutan Galatasaray Nef, Hayes ve Hamilton ile seri yakalayan Afyon takımına Ndour ve Canberk Kuş ile yanıt vererek son çeyreğe  62-46 önde girdi. 

Son çeyrek başında Okben Ulubay’ın üçlüğüyle farkı 20’li hanelere çıkaran takımımız, rakibi oyundan düşürerek hızlı hücumlarla farkı daha da açtı ve maçı 95-61 kazandı.  

İstatistikler: 


Karşılaşmanın özeti: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0