Kerem kararı seçim sonrasında!

Galatasaray'da seçim heyecanı camiayı sararken, bir taraftan da kadrodaki önemli isimler için transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Kerem Aktürkoğlu için harekete geçen Lyon, oyuncunun şartlarını sordu. Burak Elmas yönetimi ise seçim sonrasını işaret etti! 

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray formasıyla bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Kerem Aktürkoğlu için seçimden sonra yeni yönetim önemli bir karar verecek. Milli oyuncuyu uzun süredir takip eden Fransız ekibi Lyon, sezon içerisinde bazı girişimlerde bulunsa da Galatasaray'daki seçim süreci sonrasında resmi teklifini yapmaya hazırlanıyor. Fransız ekip, yıldız oyuncunun menajeri Erkut Söğüt ile yaptığı görüşmede, Kerem'le ilgilendiklerini resmen bildirdi ve şartlarını sordu.

Söğüt, Pazartesi günü İstanbul'a olacak ve başkan Burak Elmas'la bir araya gelecek. Sezon içerisinde Kerem'in sözleşme uzatması sırasında oyuncunun menajeri Söğüt, başkan Elmas'tan, "Uygun teklif geldiği zaman oturup konuşuruz." sözünü almıştı. 30 Nisan'da seçim yapılacağı için herhangi bir gelişme olması beklenmiyor ancak menajer Erkut Söğüt'ün bu görüşmenin ardından kulübün şartlarını Lyon'a bildirmesi bekleniyor. Yeni yönetimin seçilmesinin ardından da Lyon yöneticilerinin İstanbul'a gelmesi ve resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0