Burak Elmas'a seçim çağrısı: Erteleyelim!

Geçtiğimiz hafta idari anlamda ibra edilmeyen Galatasaray'da olağanüstü seçimin tarihi belli olurken, seçim tarihinin erken olması başkan adaylarını liste hazırlama konusunda zora soktu. Genel Kurul üyeleri başkan Elmas'a seçimi ertelemesi talebinde bulunurken, başkan kararında geri adım atmayacağını beyan etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 30 Nisan’da sandığa gidecek olan Galatasaray’da genel kurul üyeleri Başkan Burak Elmas’a çağrı yaptı. Üyeler “Listeler için yeterli süre yok” derken, Burak Elmas ise bütçesi onaylanmayan bir yönetimin 1.5 ay daha görevde kalmasının doğru olmayacağını dile getirdi. Olağan mali genel kurulda idari olarak ibra edilmediği için seçim takvimini hemen açıklayan Galatasaray başkanı Burak Elmas’a üyelerden sürpriz bir talep geldi. Camiada birçok üye, 30 Nisan’daki seçimin, adayların daha iyi liste yapabilmesi için mayıs sonuna ertelenmesini istedi.

Elmas ise “Ben, genel kurula verdiğim sözü tuttum. Seçimi açıkladığımız tarihte yapmamız gerek. Kulübün birçok ödemesi ve yaşayan, işlemesi gereken bir akışı var. Bütçesi onaylanmamış bir yönetimin en az 1.5 ay daha görevde kalması doğru olmayabilir.” diyerek teklife soğuk yaklaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0