Cicaldau'ya yakından takip!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cicaldau her ne kadar eleştirilerin odak noktasında olsa da, Rumen oyuncu için Avrupa kulüplerinin radarında olmaya devam ediyor. İspanya'da bu sezon Şampiyonlar Ligi potasına girmeye çalışan Real Betis'in sezon sonunda teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaraylı oyuncuların Barcelona karşısındaki performansı alkış alırken bazı yıldızlar da Avrupa devleri tarafından izlendi. Rumen oyuncu için İspanya La Liga'dan bir talip çıktığı iddia edildi. Cicaldau için La Liga ekibi Real Betis devreye girdi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi için mücadele veren Real Betis, kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor. Real Betis'in teknik direktörlüğünü yapan Şilili tecrübeli isim Manuel Pellegerini'nin yeni sezonda Cicaldau'yu takımda görmek istediği ve yönetimin bu kapsamda harekete geçtiği aktarıldı.

Sezon başında 6.5 milyon Euro bonservisle transfer edilen Cicaldau, bu sezon Galatasaray formasıyla 35 maçta 5 gol - 4 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0