Derbiye Barca taktiği!

Milli ara dönüşünde Karagümrük'ü yenerek moral bulan Galatasaray'da gözler hafta sonu oynanacak derbiye çevrildi. Yardımcılarıyla birlikte derbiye özel hazırlanan Domenec Torrent, zorlu mücadelede tıpkı Barcelona serisi gibi bir oyun ortaya koymak istiyor. İspanyol teknik adam kazanarak bir anlamda da kendisini camiaya kanıtlamak istiyor. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent hafta sonu oynanacak olan dev derbinin taktiğini büyük oranda belirledi. Avrupa Ligi'nde oynanan Barcelona maçlarında takım halinde savunma yapan ve hızlı hücumlarla rakibini tehdit eden bir taktik anlayışı ile sahada yer alan Galatasaray'ın Kadıköy'de de buna benzer bir oyun stili ile mücadele etmesi bekleniyor. Domenec Torrent'in son maçlarda formda olan Fenerbahçe'ye karşı önce rakibin hızını kesmeyi ardından ise kontrataklarla Sarı-Lacivertliler'in kalesini tehdit etmeyi planladığı belirtiliyor. 

Fenerbahçe karşısında da önceliğini takım savunmasına vermeyi planlayan Torrent'in futbolcularından rakibi hataya zorlamalarını ve kaptıkları toplarla sonuca gitmelerini talep edecek. Torrent'in Kadıköy'deki bu oyun planında Barcelona maçlarında olduğu gibi orta alan ikilisi Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0