Torrent: Sezonun en iyi maçı olsun!

Süper Lig'de milli ara dönüşünde Karagümrük'ü yenerek moral depolayan Galatasaray'da gözler hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. Süper Lig'de ilk derbi galibiyetini Beşiktaş karşısında alan teknik direktör Domenec Torrent sezonun kapanışını da güzel yapmak istiyor. Ekibiyle birlikte özel çalışmalar yapan İspanyol teknik adam oyuncularıyla da toplantı yaptı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; milli arada yönetimsel açıdan yaşanan her türlü soruna karşı futbolcuların ortaya koyduğu futbol, hem camiayı hem de taraftarları bir hayli memnun etti. Şimdi ise gelecek hafta çok kritik bir maç oynanacak.. Avrupa'ya ve Türkiye Kupası'na veda eden, ligde şansı kalmayan Galatasaray, hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Bu anlamda Aslan, sezonun son derbisinde taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Ekibiyle birlikte derbiye özel olarak hazırlanan Domenec Torrent de öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. 

Karagümrük karşısında oynanan oyundan memnun kalan İspanyol teknik adam, planlarını kusursuz bir şekilde sahaya yansıtmaları halinde Fenerbahçe karşısında zafere uzanmak istediklerini belirtti. Torrent takımla yaptığı toplantıda "İlk yarıda oynanan oyundan memnunum. Planlarımızı sahaya yansıttık. Konsantre olduğumuz zaman Fenerbahçe karşısında sorun yaşamayız. Ligdeki konumumuz ne olursa olsun derbi bizim için çok önemli. Maç gününe kadar tamamen hazır olacağız ve sizden sezonun en iyi maçını çıkarmanızı istiyorum." ifadelerini kullanarak oyuncularını şimdiden motive etmeye başladı.

GEÇER NOT: TRABZON, BEŞİKTAŞ VE BARCELONA
Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray, bu sezon iç sahada Trabzonspor karşısında etkili bir oyun ortaya koymuş ve 1-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. İspanyol teknik adam Barcelona ile oynanan seride de güçlü rakibine kafa tutmasının yanı sıra iç sahada oynanan Beşiktaş maçında da rakibini 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0