Her geçen maçta daha iyisi!

Göreve başladığı ilk günden itibaren eleştirilerin odak noktasında olan Domenec Torrent, her geçen hafta hem fiziksel hem de taktiksel olarak takıma etkisini hissettiriyor. Milli ara dönüşünde Karagümrük karşısında etkili bir oyunla sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da sadece skor tabelasında değil, saha içerisindeki performanslarda da olumlu yönde gelişmeler yaşanıyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktör Domenec Torrent'in takıma etkisi, kritik Fenerbahçe derbisi yaklaşırken gün geçtikçe artıyor. Katalan teknik adam geldiği günden beri eleştirilip kariyeri sorgulansa da katkıları ortaya çıkıyor. Torrent yönetiminde Babel, Taylan, Berkan gibi orta sahadaki tartışılan isimlerin gelişimi gözle görülür hale gelirken, maç analizi yapıldığında da takımın genelinde fark hissediliyor. Karagümrük karşısında Berkan 12.3 km'lik koşu mesafesi ile takımın dinamosu olurken; Van Aanholt, Ömer, Gomis, Nelsson ve Marcao da 9 km barajını aştı. 

Bir önceki hafta oynanan Gaziantep maçına göre koşu mesafelerinde toplamda %4'lük artış sağlandı. Karagümrük karşısında Ömer Bayram 233, Van Aanholt 202, Babel 206, Barış Alper 204 metrelik deparları ile maçı tamamlayıp kanatları işlerken Karagümrük'ten toplamda da %44 oranında fazla depar atıldı. Galatasaray açısından bakıldığında ise bir önceki Gazintep FK mücadelesine göre depar oranında %11'lik artış oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0