Gomis beklentilerin uzağında..

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Gomis ilk maçlarda sonradan oyuna girerek etkili bir görüntü çizse de son dönemde beklentilerin altında kaldı. Fransız golcü derbide suskun bir görüntü çizerken, bu sezon Galatasaray'ın yaşadığı skor problemine çare olamaması da dikkat çekti. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı 36 yaşındaki Fransız forveti Bafetimbi Gomis, ikinci dönemine hızlı bir başlangıç yapsa da son haftalarda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Galatasaray'daki ilk döneminde 33 lig maçına çıkan Bafetimbi Gomis, 29 gol atıp 5 asist yaparken şampiyonluğun da mimarlarından biri olmuştu. Bir sonraki sezon başında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yolların ayrılması sonrası Galatasaray'ın diğer forvetleri de doğal olarak Bafetimbi Gomis ile kıyaslanmış ve 4 sene sonra tekrar yollar birleşmişti. Galatasaray'daki ikinci dönemine Kayserispor maçındaki 59 dakikalık performansıyla başlayan Bafetimbi Gomis, Göztepe karşısında alınan 3-2'lik kritik galibiyette attığı 2 penaltı golüyle önemli rol oynadı.

Bir sonraki Çaykur Rizespor maçında tekrar penaltı noktasının başına gelen Gomis, bu kez gole çeviremedi ancak 90+8'de 4-2 biten maçın skorunu tayin etti. Ardından 2 lig maçını boş geçen Gomis, Gaziantep FK deplasmanında tekrar fileleri havalandırdı. Gomis, bir sonraki VavaCars Fatih Karagümrük maçında da penaltıdan fileleri havalandırdı. 

DERBİLERİ BOŞ GEÇTİ
Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın kazandığı Beşiktaş ve kaybettiği Fenerbahçe derbilerinde ise etkili bir performans sergileyemedi, kendinden beklenen golleri atamadı. Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan ve 8 lig 2 Avrupa maçı olmak üzere toplam 10 kez sarı kırmızılı formayı havalandıran Gomis'in penaltılar dışında 10 maçta yalnızca 2 kez akan oyunda golü bulması, ayrıca sahadaki görüntüsü de beklentileri karşılamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0