Morutan için Becali'den açıklama!

Galatasaray'ın sezon başında gençlik projesi kapsamında büyük uğraşlarla kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan için Romanya'dan açıklama geldi. Sarı-kırmızılı kulüpte son dönemde çok fazla forma şansı bulamayan Morutan için konuşan menajer Victor Becali, Rumen futbolcunun neredeyse hiç İngilizce bilmemesinin Süper Lig'e adaptasyonu için büyük bir engel olduğunu söyledi.

Romanya basınına açıklamalarda bulunan Becali, sezon başında takıma katılan Morutan hakkında "Fatih Terim, Morutan'ı transfer etmek istedi ve etti. Morutan iyi başladı ama sonra sonuçlar gelmedi ve hoca da değişti, Morutan'ın hikayesi bu kadar, çok karmaşık değil. Galatasaray'ın Morutan için yaptığı yatırımı karşılayacağına inanıyorum. Morutan'ın ne yapacağını bilmiyorum, şimdiye kadar Galatasaray'dan ayrılığı ile ilgili bir durum yoktu." ifadelerini kullandı. 

Son olarak genç futbolcunun bonservis konusuna değinen Becali, "Galatasaray, transfer için ödeme yapmayı düşünüyor mu? Bunun için ne diyebilirim ki?" diye konuştu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0