Hamza ve Özgür Baran'a şans doğdu!

Hafta içerisinde Dinamo Kiev ile hazırlık maçında karşılaşan Galatasaray'da karşılaşmanın en önemli yanı, altyapıda forma giyen 7 oyuncunun şans bulması olurken bu isimlerden Özgür Baran Aksaka ve Hamza Akman dikkat çekti. Teknik ekibin bir süredir takip ettiği ikilinin sezonun kalan bölümünde A takımla birlikte çalışmalara devam etmesi bekleniyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da hafta içi Dinamo Kiev’le yapılan dostluk maçında şans bulan gençlerden iki isim teknik ekipten beğeni topladı. Bir süredir akademi takımında performansıyla dikkat çeken Özgür Baran Aksaka ile Hamza Yiğit Akman, hazırlık maçında Ukrayna ekibine karşı iyi sınav verdi. İkinci yarının başında oyuna giren ve soğukkanlılığıyla dikkat çeken Özgür Baran Aksaka’nın orta sahadaki performansından Domenec Torrent’in de etkilendiği öğrenildi. Uzun zamandır yardımcılarıyla birlikte altyapı maçlarını izleyen Katalan teknik adam, altyapı antrenörlerinden gelen raporlar doğrultusunda bu isimleri A takım antrenmanlarına çıkartmıştı. Kiev maçında kısa süredeki performanslarıyla olumlu not alan genç isimlerin, ligin kalan bölümünde forma şansı bulma ihtimali de böylelikle doğmuş oldu.

AKADEMİYE SADECE 50 DAKİKA
Sezon başında gençleşme projesi gerçekleştiren ve kadrosunun yaş ortalamasını ciddi ölçüde düşüren Galatasaray'da sezonun tamamında akademi takımından forma giyen isimler Işık Kaan Arslan (48) ve Bartuğ Elmaz (2) olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0