Listenin ilk sırasında Rudi Garcia var!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da gözler ay sonunda yapılacak seçime çevrilmiş durumda.. İki başkan adayı Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun karşı karşıya geleceği seçimlerde Hamamcıoğlu kazanması halinde Florya'da önemli bir değişim olacak. Sportif direktör olarak Cenk Ergün'le çalışacağını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu'nun teknik direktör tercihi de yabancı olacak. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, seçimi kazanması halinde Florya'da önemli bir değişime imza atacak. Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos ve sportif direktör Sensibile ile yolları ayıracak olan Hamamcıoğlu, teknik direktör Domenec Torrent ile devam etmeyeceğini açıkladı. Florya'dan tek sorumlu olacak olan isim ise, uzun yıllar bu görevi yürüten Cenk Ergün olacak. Hamamcıoğlu'nun teknik direktör tercihi ise yabancı olacak ve listenin ilk sırasında Rudi Garcia bulunuyor. 

58 yaşındaki Fransız teknik adam, son olarak ülkesinde Lyon'u çalıştırmış ve geçen sezonun sonunda görevinden ayrılmıştı. Lyon'dan önce Marsilya, Roma, Lille, Le Mans, Dijon ve St. Etienne'de görev yapan Garcia ile görüşmelerin yapıldığı ve ön anlaşmanın sağlandığı belirtiliyor. Cenk Ergün'ün de tıpkı Tudor döneminde olduğu gibi güçlü bir şampiyonluk kadrosu kurmak üzere kolları sıvadığı ve geniş bir transfer listesi hazırlandığı ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0