Marcao'ya scoutlardan tam not!

Süper Lig'de deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da ayakta kalan tek isim Marcao oldu. Kaybetmelerine karşın başarılı bir performans ortaya koyan Brezilyalı stoper, kendisini izlemeye gelen İtalyan ekiplerinin scoutlarından da tam not aldı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da mağlubiyetle ayrılınan Kadıköy deplasmanında ayakta kalan 1 numaralı ismi Marcao'ydu. Maç boyunca rakipleriyle girdiği 8 ikili mücadeleyi de kazanan 25 yaşındaki savunmacı, havadan ve yerden geçit vermese de mağlubiyetin önüne geçemedi. Brezilyalı stoperin performansı, onu izlemeye gelen Avrupa kulüplerinin temsilcilerinden de tam not aldı. Bu sezon Avrupa Ligi'nde de tam 7 kez haftanın 11'ine girmeyi başaran Sambacı'ya olan ilgi giderek artıyor. Marcao geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, transferi düşünmediğini ve tamamen Galatasaray'ın başarısına konsantre olduğunu söylemişti. Buna karşın yaz dönemi yaklaştıkça, Galatasaray'ın kapısının ciddi tekliflerle çalması bekleniyor. 

İTALYANLAR KESENİN AĞZINI AÇACAK
Şu sıralarda kulübe gelen başvurular, yeni yönetimin önünü açmak adına Burak Elmas ve kurmayları tarafından geri çevriliyor. Ancak 30 Nisan'da seçilecek olan yönetim, 15 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis geliriyle Marcao'yu satıp, yeni transferler için kaynak yaratabilir. Özellikle Roma ve Napoli gibi İtalyan devlerinin, Marcao için kesenin ağzını açması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0