Torrent için yolun sonu!

Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Domenec Torrent geride kalan süre boyunca beklentilerin altında kalırken, İspanyol teknik adamın geleceği sorgulanmaya başladı. Başkanlık seçiminin ardından İspanyol çalıştırıcının görevine son verilmesi bekleniyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent için yolun sonu görünüyor. Fenerbahçe deplasmanındaki oyun ve takımın ligde aldığı istikrarsız sonuçlar, Torrent'i başkan adaylarının gündeminden de düşürmüş durumda. İspanyol hocanın maç sonundaki sözleri de tartışılıyor. Derbi yenilgisinin ardından, "Hiçbir kaygım yok. Ben gelmeden önce de ben geldikten sonra da zor bir sezondu. Belki önümüzdeki süreçte hoşumuza giden ve gitmeyen şeyler olabilir. Benim burada genel olarak gördüğüm, bir sonraki maçı kazanmanın ötesinde bir proje olmuyor. Eğer burada 3 maç kazandığınızda herkes memnun oluyorsa ama 1 maç kaybedince kimse memnun olmayıp değişikliğe gidiyorsa, bu projeyle ilgili bir durum, söylenecek bir şey yok" diyen Torrent'in bu çıkışı da, Galatasaray 'da kalmasını zorlaştıracak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0