Satışlar askıya alındı!

Bu sezon ligde kötü bir grafik çizmesine karşın Avrupa Ligi'nde başarılı bir görüntü çizen Galatasaray'ın dört yıldızına Avrupa kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Burak Elmas yönetiminin idari olarak ibra edilmemesi sonrasında olağanüstü seçime gidecek olan Galatasaray'da sezonun gözde isimlerine gelen tekliflerle ilgili verilecek karar yeni yönetime bırakıldı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray 'da başta Mostafa Mohamed, Marcao, Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu olmak üzere genç oyunculara Avrupa kulüplerinden büyük ilgi söz konusu.. Özellikle Avrupa Ligi'nde ortaya konulan performans, Galatasaraylı gençlerin piyasasını bir hayli yükseltmiş durumda. Çok sayıda kulüp temsilcisi ve menajerin, kulüp yetkilileriyle iletişime geçerek bonservis araştırması yaptığı belirtiliyor. Ancak Başkan Burak Elmas ve kurmaylarının, transferler konusunda yeni seçilecek yönetime daha rahat bir hareket alanı sağlamak üzere görüşme isteklerini geri çevirdiği öğrenildi. 

CAMPOS VE SENSIBILE GÖRÜŞME YAPIYORDU
Bir önceki plana göre başkan danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile, bu oyuncuların Avrupa kulüplerine satışında aktif rol oynayacaktı. Ancak seçilecek yeni yönetimle birlikte bu ikilinin de görevi son bulacağı için, planlar suya düşmüş oldu. Galatasaray'dan istedikleri geri dönüşü alamayan Avrupalı temsilciler de şimdilik beklemeye geçti. Diğer taraftan yeni yönetimin bu 4 genç oyuncuyu yüksek fiyatlara satarak, çok ciddi bir transfer bütçesi oluşturabileceği ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0