Başkan adaylarının tercihi yabancı!

Olağanüstü seçimli genel kurul sonrasında 30 Nisan'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da camianın en çok merak ettiği soruların başında Fatih Terim'in geri dönüp dönmeyeceği geliyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün dışında üçüncü bir isim resmi açıklama yapmazken, kulislerde konuşulan konuya göre iki adayın da aklında yabancı bir teknik adam var! 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da seçim kazanı kaynamaya başlarken 30 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü seçimde yarışacak adaylar 8 Nisan'a kadar listelerini divan kuruluna teslim etmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılı camianın büyük desteğini alan Dursun Özbek ve Ünal Aysal aday olmayacağını açıklarken bir sürpriz yaşanmaması durumunda seçimde Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk arasında bir yarış olma ihtimali çok yüksek.. 30 Nisan'daki seçimde başkan adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, seçildikleri takdirde yabancı teknik direktörle çalışacak. 

CENK ERGÜN VE LEVENT NAZİFOĞLU
Eşref Hamamcıoğlu'nun futbol şube sorumluluğu konusunda Sportif A.Ş'de Cenk Ergün'e görev vermesi bekleniyor. Ergün'ün futbol takımında etkili bir görev alması bekleniyor. Metin Öztürk'te ise bu isim Levent Nazifoğlu olacak. İki futbol aklı da kararlarını yabancı teknik adamdan yana kullanacak. Bu durum Fatih Terim'in Galatasaray'daki 5. döneminin başlayamayacağı anlamına geliyor.

TORRENT'İN FATURASI PAHALI
30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, Domenec Torrent'le çalışmak istemezse, 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon euroluk yıllık ücret ve 200 bin euro tutarındaki şampiyonluk primini Domenec Torrent'e ödemek zorunda kalacak. Daha önce görevlerine son verilen Cesare Prandelli ve Igor Tudor, açtıkları tazminat davalarını kazanmış ve ücretlerinin tamamının yanı sıra şampiyonluk primlerini de almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0