Burak Elmas derbi öncesi takımı ziyaret etti!

Galatasaray'da sezonun son derbisi hafta sonu Kadıköy'de oynanırken, başkan Burak Elmas da başkanlık döneminin son maçlarına çıkıyor. İbra edilmediği için olağanüstü seçim kararını açıklayan Elmas, derbi öncesinde Florya'ya ziyarete giderek takımla bir toplantı yaptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ibra edilmediği için 30 Nisan’da olağanüstü seçim yapılması kararı alan Galatasaray başkanı Burak Elmas önceki gün Florya’ya giderek teknik direktör Domenec Torrent ve futbolcularla bir araya geldi. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçının önemini ve beklentilerini anlatan Elmas, erken seçim kararı sonrası bazı oyuncuların kafalarında oluşan soru işaretlerini de giderdi. 

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu’nun kararına saygı duymak gerektiğini belirten başkan Elmas oyuncularla yaptığı toplantıda “Geçen yıl haziran ayında bizleri, Galatasaray Kulübü’nü yönetmemiz için seçen genel kurul üyeleri bir karar verdi, onların kararına saygı duymak gerekli. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Başkanlar ve yöne timler gelir gider ama Galatasaray devam eder. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bir ay sonra görevimizden ayrılacağız. Ancak son ana kadar buradayız. Kesinlikle bir boşluk olmayacak. Çok büyük bir kulüptesiniz. Galatasaray’ın değerini iyi bilin. Sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca genç, insan var. Bunları unutmayın." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0