Albayrak'tan adaylık açıklaması!

30 Nisan'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da kimlerin başkan adayı olacağı merak konusu olurken, geçtiğimiz dönem ibra edilmeyen Mustafa Cengiz yönetiminin ikinci başkanı Albayrak ve bazı isimler de Divan Kurulu'na dilekçeyle başvurmuştu. Divan Kurulu'nun verdiği karar sonrasında ilgili dönemdeki yöneticilerin seçime katılamayacağı resmileşti! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; Galatasaray'da aralarında Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın da bulunduğu bazı eski yöneticilerin, 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday listelerinde yer alamayacağı açıklandı. Bunun üzerine Abdurrahim Albayrak yaşanan süreç ve seçim gündemine dair açıklamalarda bulundu. Albayrak yaptığı açıklamada "İtiraz etmeyeceğim. Çünkü ben Galatasaray'da gerginlik olsun istemiyorum. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray'a küskün olmam, kırgın olmam söz konusu olamaz. İtiraz süremiz de zaten geçti. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk. Ama dediğim gibi, bizde Galatasaray'a küsmek, kırılmak olmaz. Kim seçilir ise biz onun yanında olacağız." ifadelerini kullandı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0