Eren'e talip var!

Galatasaray altyapısından yetişen ve son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eren Aydın yeni sezon öncesinde TFF 1.Lig ekiplerinin dikkatini çekti. Geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısını Niğde Anadolu FK'da başarılı bir şekilde geçiren genç golcünün yeni teknik direktörü beklediği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, genç futbolcusu Eren Aydın için birçok 1. Lig kulübünden kiralama teklifi aldı. Sezonu pilot takım Niğde Anadolu'da tamamlayan Eren Aydın, kısa sürede 7 gol ve 3 asiste imza atarak Spor Toto 1. Lig kulüplerinin dikkatini çekti. Süper Lig'e çıkma hesapları yapan Bandırmaspor başta olmak üzere birçok takım, 19 yaşındaki forveti transfer listesine aldı. 

U19 takımında gösterdiği etkili performansın ardından Niğde Anadolu FK'da tecrübe kazanan Eren'in yeni sezon öncesinde A takım kampında olup - olmayacağına, Galatasaray'da gerçekleştirilecek seçim sonrasında göreve gelecek olan yeni teknik direktör karar verecek. Mevcut teknik adam Domenec Torrent, sezon içerisinde U19 takımındaki bir çok ismi bizzat izlemiş olmasına karşın ligin son bölümünde herhangi bir iddiaları olmamasına rağmen A takımda şans vermemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0